Kan du inte se bilderna? Titta på online-version. September, 2013
logo

Nu kan du äntligen bygga snygga epost-utskick!

Vi startar hösten med att lansera en ny epost/kampanj-byggare för att du ska kunna göra proffsiga utskick till dina kunder!
image
Du når den nya funktionen via en ny rosa epost-ikon längst ner på kundsidan. https://secure.mkassist.com/#customers. Det gamla stödet för att skicka epost via så kallad plain-text finns kvar, även via den knapp som ligger på varje kunds meddelande-sida. Men är det ett kampanj-utskick så väljer du med fördel den nya epost-byggaren.
Mallar och byggblock
Du kan använda epost/kampanj-byggaren på flera sätt. Men tanken är att det ska vara ett verktyg som hjälper dig att enkelt få till riktigt snygga utskick, som ser bra ut i alla mottagares epost-klienter. Därför har vi gjort en hel del färdiga snygga mallar, men du kan förstås även göra egna mallar och egna texter.

image
Du bygger egna utskick genom olika byggblock, eller sektioner som du klickar ihop, och flyttar upp eller ner. Detta gör att du snabbt skapar en snygg struktur för ditt utskick.

image

Vi börjar med 9 st olika mallar, se dessa som exempel på vad ni kan bygga, anpassa dessa, ändra, byt bilder. Inget kan gå sönder, bara testa runt och skapa egna personliga utskick.

image
Fräscha bilder!
image
Vi har lagt till ett antal bilder som du kan använda. Både rena inspirationsbilder, abstrakta bilder samt produktbilder.

Vi har tagit egna proffsiga bilder på många marykay-produkter, så dessa får ni som MKassist-användare fritt använda i era kampanjutskick!image

För att välja in en bild är det bara klicka på ett bild-element. OBS: Det går inte i dagsläget att ladda upp egna bilder, vi vet ej när/om detta kommer.
Lite kort genomgång, vad gör denna funktion för mig?
  • Möjliggör proffsig kommunikation med alla dina kunder
  • Du kan använda våra fördefinerade system-mallar. Se detta som ide och inspiration på vad du ska kommunicera med dina kunder.
  • Få tillgång till fräscha bilder i dina utskick.
  • Skriver du en länk i din text, tex http://www.marykay.se så blir detta en länk för mottagaren. (tips: skriv din intranät/webbshop-sida i epost-signaturen som nås för redigering via dina användarinställningar)
  • Göra utskick med HTML (tidigare stödde vi bara plain-text).
  • Du kan även välja att "Spara" ett utskick, som en mall att utgå ifrån. Du kan spara hur många mallar som helst. Namnge de gärna på ett logiskt sätt. Du kan även göra utskick direkt, utan att spara en mall.
  • Du kan lägga till din signatur till dina mallar och utskick.
  • Du kan även fortsättningsvis bifoga en fil, sker i steg två när du klickar på "Skicka..."
image
Nu är det bara gå in på MKassist och skapa säljande epost-utskick till dina kunder!

Vi hoppas nu detta tar din kund-kommunikation till nästa nivå, och det blir många lockande utskick framöver!


Ps. Vi planerar för ett utbildningspass senare under hösten kring denna funktion. Epost-byggaren släpps nu på svenska, om ca 1 vecka kommer den även på finska och norska.
Har du några frågor om tjänsten? Maila oss på support@mkassist.com
Med vänliga hälsningar
MKassist-teamet!
© Copyright 2013 MK Assist AB.
Facebook Twitter