Kan du inte se bilderna? Titta på online-version. 20 December, 2013
logo

Julklapp från MKassist!

Ny release - Konsultfunktion!
image
Vi ville göra nåt extra för er, därför har vi nu gjort en helt ny toppnivå-funktion, i form av ett konsultstöd. Det erbjuder i första hand ett sätt för Sales Director och Team Leader att hålla koll på sina unit's och team.

För att börja använda den nya funktionen, så måste en konsult, lägga till en eller flera mentorer. Då får mentor tillgång till översiktlig statistik på försäljning, nya kunder, klasser, makeups samt epost-möjlighet med sin grupp.

Så här kommer man igång med konsultstödet!

1) Först anger en konsult någon annan konsults mkassist-användarnamn under de egna användarinställningarna. Det går att ange "mentor" eller "adopterad". Det går att ange flera mentorer om man vill.

image

2) Sedan är kopplingen gjord, så den som har det utpekade användarnamnet, kommer kunna få se statistik från sin konsult. Det går också att välja "översikt", så visas en samlad bild av statistik för alla konsulter. image

TIPS 1: Hovra med muspekaren över de färgade trendpilarna i programmet, så ser du värdet som man jämför med.

TIPS 2: Lägg gärna till dig själv, som mentor, så har du en samlad statistik för dig hur det går.
God jul önskar vi alla på MKassist till våra trevliga konsulter! Vi önskar er ett riktigt fint nyår och gott 2014!
Epost till sin unit!
image
Genom denna nya funktion, så kan även en mentor skicka epost till sin grupp. Antingen alla konsulter, eller bara egna konsulter, eller bara adopterade, eller till enskilda konsulter.

Det fungerar både med plain-text och vår snygga epost-byggare. Både utgående epost och ingående epost från mkassist hamnar i den globala händelselistan.

Klickar man på en av sina konsulter så ser man namn, epost-adress, samt telefonnummer till sin konsult.

Det går i dagsläget inte att spara någon information om en viss konsult, det går inte heller att göra grupper/kategorier av egna konsulter.

TIPS 3: Uppmana även dina konsulter som inte har mkassist-konto att skapa konto gratis, med sina kontaktuppgifter, och lägg till dig som mentor, så kan du skicka epost till dom ihop med de andra. När de sedan börjar växa i sin MK-roll, blir det naturligt att börja använda mkassist, och du kan i rollen som Mentor/Sales Director guida dom och ha direkt inblick i försäljnings-framgångarna.

Statistik globalt eller på enskild nivå!
image
För statistiken så går det att välja olika datum-intervall för att kika på statistik. Vanligt är nog att man vill se föregående vecka, som en vecko-rapport inför måndagsmötet. Det går även att ange valfri datumomfång, tex ett helt år, för att se vilken konsult som skaffat flest kunder under året.

De trendpilar som visas, jämför informationen för vald period, med genomsnittet för närmsta 4 föregående perioderna. Det ska ses som en indikator för hur utvecklingen varit sista tiden.

image

Vi hoppas ni kommer gilla denna nya funktion. Den är inte bara för Sales Director, utan kom ihåg att du som "bara" är konsult, lägg till dig själv, så får du bra statistik hur du ligger till!

Har du några frågor om tjänsten? Maila oss på support@mkassist.com
Med vänliga hälsningar
MKassist-teamet!
© Copyright 2013 MK Assist AB.
Facebook Twitter